Adverteren

Bacheloropleidingen.nl is een initiatief dat zich specifiek richt op de toekomstige HBO en WO studenten in Nederland, met als doel hen te ondersteunen bij het maken van hun studiekeuze.

Het is de enige website met een compleet overzicht van alle bacheloropleidingen in Nederland en biedt bovendien presentaties van een groot aantal hogescholen en universiteiten. Men kan zich door middel van de zoekmachine oriënteren op de verschillende studiemogelijkheden, zodat de juiste match voor hen naar voren komt. Voorbeelden van zoekcriteria zijn: stad, profiel, interesses of trefwoorden. Daarnaast bevat de website nuttige informatie voor toekomstige studenten. Hierbij is te denken aan informatie over studeren, maar ook informatie over de betreffende studentenstad. 

Hoog multimediaal bereik
Door een intensieve koppeling met diverse opleidingssites, diverse zoekfuncties én gerichte
mailings heeft u een hoog multimediaal bereik onder toekomstig studenten en komt uw doelgroep op verschillende manieren en momenten in aanraking met uw boodschap.

Aantrekkelijke exposure mogelijkheden
Bij de keuze voor een toekomstige studie hechten studenten meer dan ooit waarde aan kwaliteit van de onderwijsprogramma´s, sfeer en wat de studentenstad te bieden heeft. Daarop inspelend onderscheidt Bacheloropleidingen.nl drie verschillende presentatiemogelijkheden. Zo presenteert u
uw organisatie op de manier die het beste bij u past en zorgt u voor maximale exposure onder studenten en starters. Naast plaatsing van uw bedrijfspresentatie op de site en een verwijzing in de elektronische nieuwsbrief, kan uw bedrijfspresentatie worden aangevuld met testimonials en een advertorial. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een button, banner of een filmpje van uw instelling.

Facts

  • De site is het meest complete oriëntatiemiddel voor de aankomende student
  • Een flexibele invulling van de presentatie van uw instelling is mogelijk.
  • Er wordt veel rekening gehouden met de wensen en huisstijl van uw instelling.
  • Toekomstige studenten kunnen worden doorverwezen naar de URL van de hogeschool of universiteit.
  • Door het grote bereik en de gebruiksvriendelijkheid van de site, kunt u zich zeer gericht aan deze doelgroep presenteren.

Voor een tailormade oplossing en aanvullende mogelijkheden kunt u contact opnemen met Bacheloropleidingen.nl via info@bacheloropleidingen.nl